Indbydelse til Chodsky Pes træf d. 17-18 juni 2023.

Skrevet den

 


Vi glæder os til at byde alle Chodsky Pes ejere til den fedeste weekend på Fyn, og selvfølgelig også interesserede i at møde racen er velkommen

Vi har lejet Brobyværk hallens cafeteria, samt udendørs arealer af Nr. Broby Agility Forening (NAF), hvor vi vil være hele lørdagen. Vi satser selvfølgelig på fantastisk vejr, men påklædning efter vejret, da aktiviteterne vil foregå udendørs.

Vi forbeholder os ret til, at foretage ændringer i programmet, hvis det bliver nødvendigt


Program lørdag d. 17 juni

Sted: Brobyværk hallen, Pontoppidansvej 9, 5672 Broby.

Tid: Drop in til morgenmad fra kl. 9.00 i Brobyværk hallens cafeteria.

Kl. 10.00 velkomst og inddeling af grupper til dagens aktiviteter.

  • Rally undervisning begynder
  • Rally for øvede
  • Nosework Intro
  • Nosework på Danmarks fedeste søgemur/ med forstyrrelser
  • Køretøjssøg
  • Beholdersøg
  • Hoopers Intro
  • Fitness & Kropskontrol
  • Hundemassage
  • Hvis interesse er der mulighed for at gå spor / lærer at ligge spor sammen med Jannie

Weekendens forplejningschef og kok er uddannet ringtræner samt er udstillingsdommer, så der er også mulighed for at få gode råd, samt træne, hvis nogen står og skal på udstilling.

Der vil være indlagt frokostpause, og vi roterer så alle har muligheden for at prøve at deltage i de forskellige aktiviteter, og der vil blive tid til hygge og snak. Der er selvfølgelig Kaffe og Kage om eftermiddagen. Drikkevarer kan købes, eller medbringes.

Når dagens aktiviteter er overstået, vil der blive tid til afslapning og hundeluftning.

Lørdag aften kl. 18.00 samles vi i cafeteriet til fællesspisning.

Når vi har spist aftensmad vil Iben og Henrik fra Danske Vandsøgs Hunde (DVH) møde ind efter en hektisk dag med træning af et nyt vandsøgshold, for at holde det spændende foredrag, som i 2023 vil blive afholdt rundt om i Danmark på DVHs Road-trip. OG kan det være mere fantastisk når i får at vide at 3 af hundene som har været under oplæring siden 2021/2022 er af racen Chodsky PES!!!!!!

Der vil som afslutning på en fantastisk dag være et GIGA Amerikansk lotteri, som vi håber i støtter op om. Vi lover fantastiske sponsor gaver, Minddog har allerede lovet at smide et gavekort i puljen som hoved præmie mellem de mange spændende sponsor præmier. Overskuddet går til videreuddannelse af vandsøgshundene i DVH.


Program søndag den 18 juni

Sted: Falsled Havn, Fiskerstræde 1, 5642 Millinge.

Tid: Morgenmad kl. 9:00.

Husk at her skal vi tage hensyn til andre besøgende på havnen.

Medbring påklædning til dagens aktiviteter… Det kan være varmt, det kan være blæsende, men vi skal også på havet og det kan altid være nogle gradere koldere når vi sejler ud!

Henrik Andersen, fra DVH/NAF vil guide os igennem dagens aktiviteter.

I for mulighed for at snuse til vores arbejde med at træne vandsøg på ”kadaverin” som er syntetisk lig-lugt. Vi vil gennemgå de basis ting det kræver af hund/ejer at deltage på denne uddannelse. Vi vil give alle muligheden for med egne hunde, at prøve at søge og træne på land, både på badebroerne, som kan være grænse overskridende for mange hunde, samt på stranden. Vi har træningsboard med, hvor vi træner hundene i at forholde sig til at underlaget vipper, præcis som når man er på båden. Til sidst vil i få tilbudt at komme ud på en lille sejltur, hvor der vil være lavet nogle søge områder hvor Zarafina og Charlotte samt Lena og Rumle laver en demo af hvordan hundene markerer, når de er på havet, og de får lugten af ligfærd i næsen.

Der vil være Frokost på havnen, og når alle har haft muligheden for at være med ude at sejle, er det tid til at sige TAK FOR I ÅR.

Tak til alle frivillige der hjælper med lørdagens aktiviteter.

Tak til DVH som er arrangør af søndagens aktiviteter.

Med venlig hilsen

Charlotte og Lena