WEEKENDENS PROGRAM FOR CHODSKY PES TRÆF 2024

Skrevet den

DKK Viby træningsplads, Lokesvej 8230 Åbyhøj

Tilmelding

Weekenden kommer til at byde på en masse læring, øvelser som vi kan tage med hjem og dygtiggøre vores samarbejde med vores Chodskyer. Møde nye som gamle Chodskyer og deres ejer og lærer af hinanden og så er det hele krydret, med en masse grin, sjov, hygge og god mad. så Vi vil lave en Dansk Chodsky Pes video og Tim vil komme og filme med drone, tager videoer og stillbilleder.

Der kan ske ændringer i weekendens program.

Program Lørdag d. 15 juni

Kl. 9.00 er der Drop in morgenmad i DKK Viby klubhus.

Kl. 10.00 byder vi alle velkommen og alle vil få udleveret deres Chodsky halsedisse.

Dagens aktiviteter:

  • Mønsterlege. Rikke kender vores race og de udfordringer flere Chodsky ejer står i, fx passering til andre hunde, og vil med mønsterlege giver os redskaber. Kort fortalt er mønsterlege genkendelige enkelte belønningssystemer, der giver hunden modstandsdygtighed og den får trænet evnen i at regulere sig selv følelsesmæssigt i de svære trigger situationer. De hjælper hunden med at regulere arousal, styrke fokus samt mindske frustration og usikkerhed.
  • Fitness. Annette træner hunde på høj plan og igen i år er hun udtaget til Rally landsholdet. Hun ved hvor vigtigt der er for vores hunde at vi husker på opvarmning og udstrækningsøvelsernår vi træner hund. Hun kommer og giver os viden og laver balance/sanse bane, cavaletti, kropskontrol med stillingsskift.
  • Agility
  • K9 Biathlon Codsky – Ikke rigtig K9 Biathlon, med bare en mini, sjov Chodsky træf udgave.
  • ”Sideways Chodsky talk

Der bliver indlagt en frokost pause samt en kaffe/te/kage pause i løbet af dagen.

Kl. 14.00 – 16.00 er alle velkommen, der har interesse i at hilse på racen komme.

Kl. 18.00 ca. samles til fællesspisning.

Vi afslutter dagen med en god omgang Chodsky Banko. Hvis der sidder nogen der selv eller kender nogen der vil sponsorere præmier til den aften, så giv os besked, vi vil blive så glade.

Program Søndag 16 juni;

Kl. 9.00 Morgenmad

  • Rikke fra ”Hele hunden” kommer og fortæller hvis vi har en smidig, stærk og mobil hund, det gør at vores hunde er glade og de performere endnu bedre. Men hvordan kan vi hjælpe vores hund med det? Det kan vi gøre med simple øvelser og teknikker. Vi vil sammmen gennemgår de vigtigste teknikker og øvelser, som vi nemt selv kan udføre på vores hund.
  • Hurlumhejbane
  • Kl. 12.30 ca. vil der blive serveret frokost
  • Kl. ca. 14 er det tid til at sige TAK FOR I ÅR – PÅ GENSYN NÆSTE ÅR!

Vi håber at se så mange Chodskyer og deres ejer til denne weekend, så mød glad op.

HUSK sidste frist for tilmelding er senest d. 20. maj 2024

Mange hilsen fra

Michelle, Sara, Bitten og Lone