Nyhedsbrev December 2019

Skrevet den

Året er ved at nærme sig sit slut og vi kan kigge tilbage på et rigtig flot år med skønne Chodsky’es og deres ejere. Hvor er det bare skønt med så mange dejlige ambassadører for vores race.

Forhåndsgodkendt FCI

Chodsky Pes blev i 2019 forhåndsgodkendt internationalt ved FCI, noget der har været mange år undervejs. Samtidig blev racen godkendt ved Dansk politihundeforening, så den nu kan stille til prøver her.

PR på konkurrencebanerne og i udstillingsringene

Flere Chodsky Pes har givet en fantastisk PR på konkurrencebanerne og i udstillingsringene rundt omkring, stort tillykke til Jer alle. PR effekt har alle hundene rundt omkring i landet, møder oftere og oftere folk, som kan sige; “sådan en har vi set der og der”. Det er nu meget fedt, at hundene dukker op flere og flere steder og at de sammen med deres ejere er med til at sprede information om racen.

Information kan man også sige, at der bliver givet fra alle dem der glædeligt viser deres hund/hunde frem til folk der er faldet for racen, men som kun har set/læst om den på nettet. Det er dejligt at der er nogle der har tid og overskud til at vise deres hunde frem.

Nye Chodsky Pes i 2019

I 2019 har Dansk Kennel Klub registreret 30 hvalpe, fordelt på 5 kuld, der er født her i Danmark. Det er selvfølgelig med til at øge antallet af hunde herhjemme, da de fleste af disse hvalpe er blevet i landet. Der er i år registreret 5 importer, 2 fra Tjekkiet og 3 fra Sverige, men tænker der er nogle flere. Disse er bare ikke registreret hos Dansk Kennel klub.

7 hunde har i år været til mentalbeskrivelse, hvilket er glædeligt, da det er med til at give racen en kendt mentalstatus. Og jeg har hørt, at dem der har været med på mentalbeskrivelserne, kan fortælle om en god og interessant oplevelse med deres hund.

Når vi kommer til januar, så ligger Dansk Kennel klub en liste op, hvor der står hvor mange registrerede der er i racen (i Dansk Kennel klub).

Klub tøj

2019 har også været der, hvor vi fik klubtøj og flere har benyttet sig af chancen og kan nu gå rundt i lækkert tøj og reklamere for vores skønne race og klub. Der vil blive flere muligheder i løbet af 2020 og skulle man mangle en kasket eller en t-shirt, så har klubben nogle enkelte til at ligge.

Aktiviteter i 2020

I 2020 er der lidt forskellige aktiviteter på programmet, hvilket der vil komme mere info omkring når vi nærmer os, men vores rally konkurrencer kan jo nævnes. Følg rigtigt gerne med på vores hjemmeside og på facebooksiden, her vil der komme nyt når aktiviteterne er på plads.

Racetræf 2020

Weekenden d. 13-14. juni 2020, afholder vi dansk racetræf. Det afholdes ved Nivå DcH, hvor der vil være aktiviteter for hund og ejer, både lørdag og søndag. Nærmere info kommer, men reserver gerne weekenden. Det er også muligt at komme og være med på noget af det, eller bare komme og hygge med sin hund, uden at være med på aktiviteterne. Kort sagt, det er for ALLE.

Der vil være mulighed for, at bo på Nivå camping, så tag hunden og familien med og kom til en hyggelig weekend med Chodsky Pes på dagsordenen.

Udstilling i Norge

Derudover har vi jo fået en invitation til, at komme på udstilling i Norge, hvor der afholdes en racespeciale d. 7. juni 2020 i Hokksund. Tænker vi er et par stykker der gerne vil afsted.

Kan jo fortælle at både Chodsky Pes klubben i Norge og Sverige afholder forskellige aktiviteter og har man lyst, så er man meget velkommen til at deltage til deres aktiviteter også.

Vi ønsker Jer alle en glædelig jul og et godt nytår

Mvh DCPK