Nyhedsbrev august 2022

Skrevet den

Chodsky Pes træf 2022 i Herning

Den første weekend i juni var der racetræf, afholdt hos Herning Politihundeforening. Et par dage der forløb med en flot fremmøde og super selskab.

Lørdag startede dagen ud med fælles morgenmad og masser af hundesnak, der er mange ting der skal vendes i hundeverdenen. Da morgenmaden var indtaget, stod VipDog.dk klar til at lave nogle aktiviteter med hunde og hundeførere. Der blev lavet udstrækningsøvelser til den helt store guldmedalje, nogle hundefører var mere kreative end andre, i at få hunden til at udføre strækøvelserne. Tænker der måske var nogle hundeførere der også fik strukket lidt ud.

Middagsmaden blev indtaget i samlet flok i klubhuset, og så gik snakken igen. Hygge er en stor del af træffet, så der er plads til at alle lige får vendt verdenssituationen med hinanden.

Bidetræning var næste del af programmet. her var der nok nogle der lige tænkte en ekstra gang inden de synes de ville deltage med deres hund. Det endte dog med at alle var omkring figuranten Jan og hundene havde en fest.

Først var der demonstration i hvordan der arbejdes med dette i politihundeforeningen, bagefter kunne alle få lov til at prøve med deres hund. Opstart til bidetræning går mest af alt ud på at hundene leger med et stykke legetøj og fanger det, når det bliver trukket hen over jorden. Nogle enkelte hundeførere og Chodsky’er træner allerede denne type af træning og fik selvfølgelig lov til at træne på figurant og ærme.

Samtidig med at dette var i gang oppe ved klubhuset, var der gang i et lille opgave løb med poster, hvor hund og fører skulle lave lidt samarbejds ting. Der var blevet tænkt kreativt og tror alle havde en post eller to, hvor der skulle arbejdes lidt ekstra for at få løst opgaven. En rigtig hyggelig eftermiddag, som blev afsluttet med fælles aftensmad. Masser af god mad og snak.

Søndag startede igen ud med fælles morgenmad, herefter var der mulighed for at komme i skoven og deltage i spor. Er der noget Chodsky’erne nyder, så er det at bruge deres næser!

2023 – Fyn

Et virkelig dejligt træf, og vi håber selvfølgelig på at se alle igen i 2023, hvor vi håber på at kunne afholde et træf på Fyn. Sidder der nu en eller flere derude, som tænker de kunne tænke sig at være tovholder på et træf på Fyn, så tøv ikke med at tage kontakt til Tina på mobil 29861397. Så kan du høre nærmere om det hele, det er helt uforpligtende at tage kontakt, ingen bliver bundet op på noget de ikke har lyst til.

Billeder fra træffet kan ses her.

Rally prøver

D. 12. og 13. november 2022 arrangerer Chodsky Pes rally prøver.

Lørdag d. 12. november er det officiel rallyprøve for ekspert, champion og senior, samt en uofficiel nordisk rallyprøve.

Søndag d. 13. november er det officiel rallyprøve for begynder, junior og øvet.

Disse prøver afholder vi i Hangar 17, 8410 Rønde. Tilmelding foregår på hundeweb.

Til disse prøver søger vi sponsorpræmier, så sidder der nogen derude, som tænker at de lige har en sponsor, så tag gerne kontakt på kontakt@dcpk.dk

Præmier har almindeligvis en værdi på 150-200 kr pr stk. Som tak for præmien kommer firmaets logo gerne op på vores hjemmeside i DCPK.

Hyrdning

Der arbejdes på at få lavet en dag med hyrdning igen her i efteråret, dato vides ikke helt endnu.