Chodsky Pes klubben vil gerne invitere til en hyggelig dag på Midtjysk Greyhound Stadion d. 29. juli 2023

Skrevet den

Hvor vi har booket banen og får hjælp af deres fantastiske trænere.

Denne dag vil din hund få muligheden for, at prøve at løbe på væddeløbsbanen. Adressen er Busbjergvej 54, 8850 Bjerringbro, her mødes vi kl. 9 til en gang rundstykker og kaffe.

Herefter er hundene ude og prøve banen første gang, der er god guidning på banen og alle hunde er med til det de synes er sjovt og ud fra deres fysiske forudsætninger og alder.

Alle hunde er på banen en og en, det kræver ingen forudsætninger og alle hunde kan være med uanset alder. Den distance og hastighed der løbes, sættes ud fra den enkelte hund. Hundene finder hurtigt ud af, hvad det går ud på og synes det er sjovt at få lov til at strække ud.

Efter fælles frokost, enten medbragt eller en du køber i klubbens cafeteria, er hundene ude og prøve banen igen, inden vi hver især triller hjemad.

Der er masser af hundesnak og godt humør, så kom og vær med og lav noget anderledes med din hund, noget som din hund med garanti synes er super sjovt.

Tilmelding

Denne fantastiske dag kan du og din hund blive en del af, ved at du tilmelder jer, til Bitten på mobil: 30278220 (er først gældende ved betaling). Prisen for denne dag er 75 kr per hund for medlemmer og 125 kr for ikke medlemmer.

Husk at hundene denne dag får lov til at prøve at løbe på banen 2 gange på en dag, og der er god tid til hver enkelte hund og ejer.