Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Løbsdag på Midtjysk Greyhound Stadion

15. august 2020 - 9:30 - 15:00

Midtjysk Greyhunde stadion

DCPK vil gerne invitere til en hyggelig dag på midtjysk greyhunde stadion, hvor din hund kan få muligheden for at prøve at løbe på deres bane.

Dette vil foregå d. 15. august kl. 9:30, hvor vi mødes på Busbjergvej 54, 8850 Bjerringbro. Her er der opvarmet fællesrum med cafeteria, toiletter findes og der er en stor parkering og god mulighed for at lufte sin hund inden løb.

Vi starter ud med fælles morgenkaffe, hvor DCPK står for rundstykker. Til frokost vil der være åbent i cafeteriet på banen og der er mulighed for, at købe forskellige ting at spise.

Prisen er 100,- kr pr hund for medlemmer af DCPK og 175,- kr pr hund for ikke medlemmer.

Hvis du tænker, er det noget for mig? Så kom og prøv det, man behøver ikke have en greyhound for at være med til løb. Andre som har benyttet sig af dette er fx en gravhundeopdrætter, Grand Danois klubben, Weightpull klubben og Dansk Terrier Klub.

I starten er det ligesom træning af indkald, blot med haren der følger med foran hunden, i håb om, at det fanger hundens interesse. Først introduceres hunden til haren. Så tager træner, Rikke, hunden, og holder den i selen eller halsbåndet. Ejer går typisk op til første sving, kalder på hunden, haren sættes i gang og hunden slippes. Når haren stopper ved ejeren, skal ejer gå hen og opmuntre hunden til, at lege med den. Træner Rikke, giver instrukser undervejs, så bare rolig – du er ikke alene om det.

Træningen foregår altid på hundens præmisser! Vi tilpasser træningen efter hundens indviduelle alder og sind og derfor kan alle være med! Den mekaniske hare er fjernstyret og hastigheden tilpasses den enkle hund.

Banen er indhegnet og der er kun én hund inde ad gangen, men mindre andet er aftalt. Det kræver hverken løbstrøje, mundkurv eller start fra boks. Dette kan trænes senere hen, hvis det har interesse. Mundkurv er først påbudt så snart der er flere hunde samtidig på banen.

Tilmelding foregår til Louise på telefon 31343594, som også svarer på spørgsmål hvis der skulle dukke sådan nogle op.

Pengene overføres til mobilepay på 31343594 (Louise Jensen) med tydelig angivelse af navn og antal hunde. Tilmelding er først gældende når betaling er modtaget.

Detaljer

Dato:
15. august 2020
Tidspunkt:
9:30 - 15:00

Sted

Midtjysk Greyhound Stadion
Busbjergvej 54
Bjerringbro, 8850 Danmark

Arrangør

Louise Jensen
Telefon
31343594
E-mail
louisejensen114@gmail.com