Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst, ny dato kommer: Hyrdning for Chodsky Pes i Otterup på Fyn

24. marts 2020 - 13:52

Det foregår d. 9. april på adressen Vestergårdsvej 37, 5450 Otterup.

Her mødes vi kl. 8, hvor Jesper er vært for fælles rundstykker og kaffe. Dette foregår i et opvarmet rum, inde i privaten, her findes også toilet. Imens vi får spist færdigt, vil der være lidt teori og derefter der første del af hyrdningen. Her er hunden ofte i snor. Derefter er der frokost, hvor hver især tager det med de gerne vil spise. Efter frokost er der anden del af hyrdningen, hvor hundene ofte får lov til at være løse.

Medbring egne drikkevarer, det er muligt at købe en øl/vand af Jesper.

Er der nogen der vil bage en kage til dagen, så kunne det jo være rigtig lækkert.

Hyrdning hos Jesper foregår i en stor fangefold, med små flokke (3-4 stykker) af får. Fårene bliver så skiftet ud løbende under dagen, med hjælp fra Jespers egne hunde. Vi skal være ude hele dagen, så derfor HUSK tøj og sko/gummistøvler efter vejret, en stol til at sidde på når man kigger på de andres hunde, samt en fast line (IKKE flexline) og et fast, gerne bredt, halsbånd (ikke kæde, kvæl eller lignende).

Jesper underviser mange forskellige racer i hyrdning og deltager selv i hyrdekonkurrencer både i ind- og udland. Derudover arrangerer han selv et par konkurrencer hvert år, hjemme hos ham selv.

Bliver man bidt af hyrdningen er der også mulighed for at komme og få eneundervisning hos ham eller melde sig på nogle af hans træningsweekender. Se evt. mere på http://carro-cattledog.dk/index.html

Prisen for dette er 450,- kr pr hund for DCPK medlemmer og 500,- kr pr hund for ikke-medlemmer. Først til mølle, DCPK medlemmer har førsteret!

Det plejer, at være en super hyggelig dage og man får nogle dejligt trætte hunde med hjem derfra.

Tilmelding sker til Tina, på mobil 29861397 (en SMS er helt ok).

Pengene overføres med mobilepay til 29861397 (Tina Bundgaard) med tydelig angivelse af navn og antal hunde. Tilmelding er først gældende når penge er modtaget.

Detaljer

Dato:
24. marts 2020
Tidspunkt:
13:52
Begivenhed Tags:

Sted

Hyrdning, Otterup
Vestergårdsvej 37
Otterup, 5450 Danmark

Arrangør

Tina Bundgaard
Telefon
+45 29 86 13 97
Se Arrangør hjemmeside